هزینه طراحی سایت با وردپرس
هزینه طراحی سایت با وردپرس
شمایی که به سراغ این گونه مقالات آمده اید حتما به اهمیت کسب و کار آنلاین و داشتن سایت برای شرکت و یا فروشگاه خود پی برده اید. در اینجا کاری با مزایا و پر اهمیت بودن سایت در عصر حاضر اشاره ای نمی کنم. پس به سراغ اصل مطلب یعنی هزینه طراحی سایت با وردپرس می روم.
برخی کارها و تصمیماتی که قبل از طراحی سایت باید انجام دهید:
قبل از رجوع به طراح سایت و قبل از طراحی سایت باید از خود بپرسید که اصلا چرا میخواهید سایت داشته باشید و چقدر می خواهید هزینه صرف کنید؟. حال به نحوه محاسبه قیمت طراحی سایت می پردازیم.
شمای کارفرما باید بدانید که واقعاً چقدر برای وبسایت باید هزینه کنید این امر در اجرای پروسه طراحی سایت بسیار مفید خواهد بود. و نیز باید مشخص کنید که سایت موردنیازتان چه ویژگیهایی باید داشته باشد. فهرستی از این ویژگیها را لیست کرده و موارد ضروری را در اولویت قرار داده و مواردی که بعد از سوددهی لازم هستند را کنار بگذارید.
همچنین نکته بسیار مهمی که باید در نظر بگیرید این است که آیا داشتن سایت نیازمند استخدام نیرو و پرداخت حقوق و یا اجاره مکانی برای کار کارکنان هست یا خیر؟
پس قبل از رجوع به طراح سایت در مورد برخی نیازها و امکانات مورد نظر خود و همچنین بودجه خود که قصد دارید برای سایت خود صرف کنید بررسی هایی داشته باشید. اگر نیاز دارید بدانید که قبل از طراحی سایت بین طراح سایت و کارفرما چه سوالاتی رد و بدل می شود بر روی لینک زیر کلیک کنید:
در ضمن همکاری حرفه ایی و تخصصی کارفرما در هنگام طراحی سایت بسیار کارساز و کمک کننده می باشد.
انواع سایت
همانطور که می بینید بین مشاغل سنتی تنوع گوناگونی وجود دارد. سایتها نیز انواع مختلفی دارند که هرکدام برای فعالیت خاصی طراحی میشوند. در زیر برخی از پراستفاده ترین سایتها را بیان میکنم تا بر تصمیمگیری شما در خصوص هزینه راهاندازی سایت کمکی کرده باشد:
- سایت خبری
- شرکتی
- فروشگاهی
- خدماتی
- آموزشی
- و…..
همانطور که از نام اینها پیداست هرکدام برای فعالیت خاصی طراحی میشوند. مثلا وبسایت شرکتی برای مالکان صنایع و کارخانهها که به دنبال برند سازی هستند مناسب هست. این وبسایتها دارای صفحات محدودی بوده و گاهی نیز تکصفحهای هستند و بیشتر دارای صفحات درباره ما، انواع محصولات و خدمات شرکت، تماس با شرکت هستند.
وبسایت خدماتی انواع مختلفی دارد که مرسومترین آنها سایتهای پزشکی، حقوقی، آژانسهای تبلیغاتی و…. است. وبسایت دیگر که این روزها طرفداران بسیاری زیادی دارد سایت از نوع فروشگاهی است که برای فروش محصولات فیزیکی و فروش محصولات دیجیتال و فایل بسیار مناسب است. بر فرض مثال کسی که درزمینهٔ فروش لوازمآرایشی و بهداشتی فعالیت دارد میتواند با راهاندازی وبسایت فروشگاهی درآمد خودش را افزایش دهد.
فروشگاههای اینترنتی گاهی برای ارائه محصولات چندین فروشنده طراحی میشوند که به آنها مارکت پلیس گفته میشود. طراحی این نوع فروشگاه به دلیل ویژگیهای بسیار منحصربهفردی که دارند بسیار گران هست.زیرا بین فروشگاه اینترنتی و مارکت پلیس تفاوتهایی وجود دارد.
روش های عمومی طراحی سایت
همانطور که می دانید برای طراحی سایت روش های مختلفی وجود دارد:
1 – طراحی سایت با قالبهای آماده وردپرس
2 – طراحی سایت با وردپرس و قالب اختصاصی بر اساس برند و سلیقه
3 – طراحی سایت با سیستم اختصاصی و قالب آماده
4 – طراحی سایت با سیستم و قالب اختصاصی
باید بگویم که موارد 1 و 2 بیشتر از موارد دیگر در طراحی سایت برای افراد و شرکتهای ساده سازگارتر و کم هزینه تر هستند.مورده ای 3 و 4 بیشتر برای سازمانهای دولتی مفید می باشد.
هزینه طراحی سایت با وردپرس
اگر کلا سایت را به دو قسمت تقسیم کنیم یکی سایتهای شخصی یا شرکتی و دیگری سایتهای فروشگاهی و مارکت پلیس ها
هزینه طراحی سایت بسته به نوع سایت ، امکانات و ابزارهای مورد نیاز محاسبه می شود. مثلا در سایتهای شخصی و شرکتی کلا افراد یک سری موارد مانند محصولات و خدمات خود را به دیگران معرفی می کنند. ولی در سایتهای فروشگاهی علاوه بر معرفی خدمات و محصولات ، آنها را بفروش هم می رسانند. برخی ها ممکن است سایت شرکتی با قابلیت فروشگاهی بخواند و …. هزینه طراحی سایت بستگی به کارفرما دارد.
بسیاری از شرکت ها، اقدام به طراحی سایت با کمترین امکانات و در عین حال، بیشترین قیمت می کنند؛ در حالی که ممکن است شرکت دیگری سایتی با امکانات کامل را، با قیمتی معقول به مشتری های خود ارائه دهد. پس همانطور که می بینید محدوده هزینه طراحی سایت ساده و سایتهای فروشگاه اینترنتی با وردپرس بسیار وسیع است، همین امر باعث سردرگمی درخواست کننده شده است.پس باید گفت که هزینه طراحی سایت وردپرسی چه قالب آماده و چه قالب اختصاصی، تضمین کننده کیفیت یک سایت نیست. اگر می خواهید با اطمینان، سایت خود را به یک شرکت بسپارید، بهتر است که خدمات جانبی(مانند نحوه پشتیبانی و … ) طراحان، سابقه کاری آن شرکت و یا آن شخص را نیز بررسی کنید.
پس هزینه طراحی سایت با وردپرس برای انواع سایتها مانند سایت های فروشگاهی،شخصی ، شرکتی، خبری، املاک و… متفاوت است. زیرا هر یک از این وب سایت ها امکانات و ویژگی های خاص خود را دارند و همین عامل می تواند تعیین کننده قیمت خرید وب سایت وردپرس باشد.
امکانات و قابلیتهای طراحی سایت با قالب آماده
1 – راه اندازی وب سایتهای شخصی ، شرکتی ، خبری ، هنری و … با قالب آماده:
- ثبت سفارش و انعقاد قرار داد و دریافت بیعانه
- پرسش و پاسخ های متعدد بین کارفرما و پیمانکار(طراح سایت)
- تعیین و خرید دامنه و آدرس سایت
- خرید هاست
- خرید قالب مناسب برای سایت
- نصب قالب و وردپرس در هاست و سایر کارها
- انجام تنظیمات اولیه
- آموزش نحوه استفاده از وب سایت به مدیر سایت
- دو ماه پشتیبانی رایگان و در صورت نیاز با انعقاد قرار داد یک ساله پشتیبانی انجام می شود.
2 – راه اندازی فروشگاههای اینترنتی با قالب آماده :
- در اینجا نیز ثبت سفارش و انعقاد قرار داد و دریافت بیعانه
- باز پرسش و پاسخ های متعدد بین کارفرما و پیمانکار(طراح سایت)
- تعیین و خرید دامنه و آدرس فروشگاه
- خرید هاست خوب و مناسب
- خرید قالب آماده مناسب برای فروشگاه
- نصب قالب و وردپرس و سیستم فروشگاه ساز ووکامرس در هاست و انجام سایر کارها
- اتصال به درگاه پرداخت
- انجام تنظیمات اولیه
- آموزش نحوه استفاده از وب سایت به مدیر سایت
- دو ماه پشتیبانی رایگان و در صورت نیاز با انعقاد قرار داد یک ساله پشتیبانی انجام می شود.
هزینه طراحی سایت در وب سایت استک وب
مانند هر چیزی دیگری راهاندازی سایت نیز مستلزم صرف هزینههایی است که معمولترین آنها تهیه:
- دامنه یا آدرس سایت
- هاست (محل ذخیرهسازی سایت )
- سیستم مدیریت محتوا یا CMS
- هزینه طراحی ظاهری سایت (یا هزینه خرید قالب مناسب)
- تهیه افزونه های مورد نیاز سایتهای وردپرسی
- هزینه تولید محتوا
- هزینه سئو سایت
- هزینه پشتیبانی سایت
- هزینه تبلیغات سایت معمولا در شبکه های اجتماعی
- هزینه راه اندازی نسخه موبایلی وب سایت یا همان ریسپانسیو بودن سایت
- زمان، که مهمترین موردی است که دارنده سایت، مستلزم گذاشتن وقت زیاد خود می باشد.برخی از مدیران سایت یا خودشان زمان می گذارند و یا ادمینی(کارمندی) را استخدام می کنند.
نکته مهم: طبق لیست فوق وظیفه طراح سایت از مورد 1 تا مورد 5 می باشد و در ضمن آموزش های لازم برای تولید محتوا ی اولیه را به مدیر وب سایت یا ادمین ایشان را هم بر عهده دارد. بقیه موارد از مورد 6 به بعد یعنی تولید محتوا ، سئوی سایت و …. با صرف هزینه اضافی توسط کارفرما، یا طراح سایت انجام می دهد یا کارمند دیگری را استخدام می کند.
در وب سایت استک وب نیز برای استعلام قیمت طراحی سایت بهترین روش تماس با مدیر سایت می باشد.دقت کنید که تعرفه طراحی سایت از قبل مشخص نیست و هزینه آن براساس امکاناتی که بر حسب نوع سایت نیاز دارد تخمین زده می شود ولی بطور میانگین قیمت های زیر را در نظر دارد – این قیمت ها ممکن است بر حسب امکانات سایت نوسان داشته باشد.( برای تعرفه سال 1403 ):
1 – قیمت طراحی سایت شخصی ، شرکتی و ….. ساده و بدون قابلیت فروشگاهی بین 5 تا 8 میلیون
2 – هزینه طراحی سایت شخصی و شرکتی با قابلیت فروشگاهی بین 8 میلیون تا 12 میلیون
3 – هزینه طراحی فروشگاههای اینترنتی مثل مارکت پلیس ها مانند دیجی کالا با قابلیت چند فروشندگی بین 12 تا 18میلیون
آیا سئوی سایت با طراح سایت است یا نه ؟
برای این که سایتی موفق باشد باید سئوی سایت آن نیز انجام شود .
سئو از سه بخش عمده زیر تشکیل می شود:
1 – سئوی خارجی یا 0ff page
2 – سئوی داخلی یا on page
3 – سئوی تکنیکال یا فنی
در کل سئو به مجموعه کارهای فوق گفته می شود که با هم درجهت بهبود سایت شما در موتورهای جستجو می شود.
یک بخش یعنی (سئوی فنی ) از سئو مربوط به مسائل فنی سایت می شود که این مورد به طور کامل مربوط به طراح سایت است. و در اینجا چون از قالبهای آماده معتبر استفاده می شود این مورد صد در صد رعایت می شود.
بخش دیگر مربوط به نحوه درج محتوا و خود محتوا سایت است که این مورد هم مربوط به شخصی است که قرار است در سایت محتوا قرار دهد.
مورد آخر مربوط به شخصی است که قرار است سایت را در شبکه های اجتماعی تبلیغ کرده و آن سایت را به دیگران معرفی کند و لینک بگیرد.
کلام آخر
در این مقاله سعی کردم تجربیات خود را با شما به اشتراک بگذارم و امیدوارم با دید بهتر و با آگاهی بیشتر به سراغ طراحان سایت بروید. اگر نیاز به مشاور رایگان با موضوع طراحی سایت دارید لطفا در قسمت نظرات سایت با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.